Empresa de neteja i desinfecció a Mataró

Contracta'ns perquè ens fem càrrec de la neteja

Dades de contacte

L'empresa

Som Neteges Llauder, una empresa de desinfecció situada a la localitat barcelonina de Mataró. Duem a terme la neteja de cases, la neteja dobra i la desinfecció de zones crítiques.


Contracta la nostra empresa de neteja perquè es faci càrrec de tot i, d'aquesta manera, tu no t'hagis de preocupar de res. Tenim els coneixements necessaris per fer-ho i també els productes específics. És imprescindible saber utilitzar-los en cada cas i en cada superfície per tal de no ocasionar danys. A tot això cal sumar-hi que el personal que treballa amb nosaltres està degudament capacitat per fer les seves funcions.


A tot això cal sumar-hi actitud i serietat a la feina. La nostra trajectòria al món de la neteja comença el 2014. Primer vam tenir l'oportunitat d'atendre la neteja d'una casa. Després, una altra coneguda de l'anterior i així per la nostra qualitat seguim amb pàrquings, comunitats de veïns, oficines, empreses, etc. Des del principi hem experimentat canvis (sempre a millor) que ens han portat fins on som avui.

Al nostre negoci tenim bones referències. De fet, els nostres clients han estat la nostra millor publicitat. Actualment, estem en procés d'expansió, consolidant-nos al mercat com a empresa de neteja i ampliant considerablement la nostra cartera de clients en aquests darrers temps.


La nostra política és oferir el que veritablement interessa al client: bon preu i compromís de qualitat.


La nostra realitat és que ens hem anat formant sobre la base de les necessitats dels nostres clients. Conforme ens sorgien nous projectes, ens adaptàvem per al repte. Expliqui'ns quina és la seva necessitat i farem el possible per donar-li resposta.

 

També tenim l'avantatge de fer un tracte personalitzat i de confiança.


Si cerqueu una empresa de neteja a Mataró som la resposta. Estem segurs que en quedarà satisfet.

Neteges Llauder,

a teva empresa de neteja de confiança a Mataró.